Cookies management by TermsFeed Cookie Consent

Auto verkopen?

Dagelijks koopt Gerrits Automotive auto’s in. Zowel schade-auto’s, sloopauto’s als handelsauto’s. Wij bieden een prima prijs voor uw auto. Je ontvangt direct een vrijwaringsbewijs. Onze eigen vervoersdienst kan ook de auto bij je ophalen, bel ons gerust! Wij zijn het juiste adres voor:

Snel een auto verkopen?

Als je bij Gerrits Automotive je auto verkoopt, halen wij deze kosteloos voor je op. Je kunt je auto desgewenst ook bij ons afleveren. Gerrits Automotive ligt centraal tussen Den Haag – Zoetermeer – Rotterdam. Je ontvangt bij ons direct een realistische prijs voor je auto, welke direct contant betaald wordt of per bankoverboeking op jouw bankrekening geplaatst wordt. Vervolgens melden wij de auto af bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Hier krijg je als verkoper een officieel vrijwaringsbewijs van.

RDW Vrijwaring

Met het RDW vrijwaringsbewijs is direct de wegenbelasting stopgezet en krijg je, indien van toepassing, het teveel betaalde deel van de wegenbelasting van de belastingdienst teruggestort. Daarbij komt dat de verzekeringsmaatschappij het vrijwaringsbewijs nodig heeft om de autoverzekering stop te zetten. Om jouw auto in te nemen, is het van belang dat het Voertuigidentificatienummer (VIN), ook wel genoemd het chassisnummer, nog in het voertuig aanwezig is. Zonder VIN kunnen wij de auto niet innemen en afmelden.

Sloopverklaring

Indien de autopapieren niet meer volledig zijn maar je wel kunt aantonen dat het voertuig eigen bezit is, kunnen wij je helpen met het aanvragen van een sloopverklaring bij de RDW. Hiervoor gelden erg specifieke regels, neem contact op voor meer informatie.

Verantwoordelijke verwerking

Het maakt ons niet uit of het een elektrisch voertuig is, een voertuig met schade of een oud voertuig zonder mankementen. Indien je het voertuig wilt verkopen of wegbrengen, helpen wij je hier graag bij. Wij zijn gecertificeerd om alle soorten voertuigen de verwerken; van elektrische voertuigen / hybrides tot oude dieselmotoren en zelfs aanhangers en caravans. Tijdens het verwerken van de voertuigen houden wij ons aan de voorgeschreven richtlijnen alle wetgevingen omtrent demontage.

Bedrijfsregeling 16

In het verleden werden Total Loss voertuigen niet altijd volgens de regels verhandeld. Om duidelijke regels op te stellen is de bedrijfsregeling 16 ingevoerd.

De Bedrijfsregeling 16 stelt de voorwaarden waaronder verzekeraars Total Loss voertuigen mogen verhandelen. De regeling schadevoertuigen van het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) zorgt ervoor dat alleen opkopers, die aan de specifieke kwalitatieve eisen voldoen, aan het handelsproces kunnen deelnemen. Gerrits Automotive behoort tot en van deze opkopers.

Auto verkopen?

  • Hoogste bod voor uw voertuig
  • Direct contant geld
  • Snel en gemakkelijk geregeld
  • Officiële RDW vrijwaring

Hulp nodig?

Heeft u vragen of hulp nodig bij het online taxeren van uw auto? Ons team staat voor u klaar!

Auto inkoop formulier

Auto gegevens

Uw gegevens

Plaats bestanden hier om te uploaden

Hulp nodig bij het zoeken?

Wij staan voor u klaar!

Stel al uw vragen aan Jordy

Over autobedrijf Gerrits Automotive

gebruikte onderdelen

Koop auto onderdelen met kwaliteit en betaalbaarheid!

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto's

Inkoop & Verkoop auto onderdelen en occasions

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

duurzaam en circulair

Duurzame auto onderdelen particulaire & zakelijke markt

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Autodemontagebedrijf Gerrits Automotive

Autodemontage bedrijf
met 24 uur online shop

Gerrits Automotive Beuningen is een demontagebedrijf, bestel in onze shop en ontvang het artikel binnen 24 uur thuis!

Partners en kwaliteitsnormen

Zo bent u verzekerd van kwaliteitsonderdelen en garantie op alle auto-onderdelen

logo ARN
logo ARN
logo VBV
logo KZB
logo SBB
logo RDW

Realisatie: iBuro