Cookies management by TermsFeed Cookie Consent

Tweedehands auto onderdelen

Gerrits Automotive is een autodemontage bedrijf en sloperij op het gebied van jonge en oude gebruikte autos’s en is gespecialiseerd in alle merken. Zoekt u bijvoorbeeld een japanse autosloperij voor de merken als Mitsubischi, Nissan, Toyota, Honda, Mazda of Daihatsu dan slaagt u altijd in onze winkel of gebruiksvriendelijke webshop.

Auto onderdelen nodig?

Daarnaast zijn wij ook leverancier van jong gebruikte onderdelen van de Aziatische merken als Subaru, Daewoo, Hyundai, Suzuki en Kia. Door een sterk wisselende voorraad kopen wij dagelijks nieuwe voertuigen bij voor het recyclen en het bevoorraden van ons uitgebreide magazijn. Maar ook als u op zoek bent naar autosloperijen en autodemontagebedrijven van de Europeese merken als Volvo, Volkswagen (VW), BMW, Mercedes, Opel en Porsche kunt u bij ons terecht voor talloze jong gebruikte onderdelen. Met name voor Franse automobielen als Peugeot, Renault en Citroen zijn wij alom bekend voor het grote assortiment aan plaatwerk en chassis componenten.

Bent u specifiek op zoek naar een autosloperij of sloopbedrijf van de merken als Audi, Saab, Rover of Seat dan kunt u voor specifieke onderdelen onze site raadplagen. Kortom, het maakt niet uit of u op zoek bent naar Amerikaanse sloopauto’s of Italiaanse demontage auto’s want Gerrits Automotive is tevens leverancier van originele onderdelen van Ford, Chevrolet, Dodge, Crysler, Jeep, Lancia, Fiat, Alfa Romeo en MAN. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons assortiment en wilt u weten of wij bijvoorbeeld onderdelen leveren van Engelse auto’s als Land Rover of Mini dan kunt u ook altijd contact opnemen met de medewerkers van onze sloperij of autodemontage afdeling. Koop uw Opel, Skoda, Volkswagen of Seat onderdelen eenvoudig online of kom langs in onze winkel in Beuningen vlak gelegen bij Nijmegen. In de buurt van onze auto sloperij vindt u voldoende parkeergelegenheden en kunt u vrijblijvend onze demontagebedrijf bezoeken.

Vragen over autosloop of demontage?

Heeft u vragen betreft onze autosloop, Peugeot partner sloperij, VW demontagebedrijf of zoekt u sloop of afbraak onderdelen van een bepaald merk dan kunt contact opnemen via onze contactpagina of door de bellen naar het onderstaande telefoonnummer.

Hulp nodig bij het zoeken?

Wij staan voor u klaar!

Stel al uw vragen aan Jordy

Over autobedrijf Gerrits Automotive

gebruikte onderdelen

Koop auto onderdelen met kwaliteit en betaalbaarheid!

Wij zijn één van de grootste en meest professionele spelers op de markt van verkoop van gebruikte auto-onderdelen

Inkoop en verkoop van auto's

Inkoop & Verkoop auto onderdelen en occasions

Dit is het juiste adres. Schadeauto's, sloopauto's, handelsauto’s en occasions worden dagelijks door ons ingekocht

duurzaam en circulair

Duurzame auto onderdelen particulaire & zakelijke markt

Op duurzame, efficiënte en verantwoorde wijze bieden wij tweedehands auto-onderdelen aan zowel de zakelijke als particulier markt

Autodemontagebedrijf Gerrits Automotive

Autodemontage bedrijf
met 24 uur online shop

Gerrits Automotive Beuningen is een demontagebedrijf, bestel in onze shop en ontvang het artikel binnen 24 uur thuis!

Partners en kwaliteitsnormen

Zo bent u verzekerd van kwaliteitsonderdelen en garantie op alle auto-onderdelen

logo ARN
logo ARN
logo VBV
logo KZB
logo SBB
logo RDW

Realisatie: iBuro